News

Check out market updates

Social Clubs aan de Costa de Sol

Social Clubs aan de Costa de Sol

Er bestaan diverse clubs waarbij U zich kunt aansluiten.

Dit is bijvoorbeeld de Marbella Dutch Business Club. Door middel van een lidmaatschap per jaar is er elke maand, behalve in de zomermaanden een bijeenkomst met een thema en heerlijk eten in de meest mooie en goede restaurants die de kust rijk is. Hoogtepunt is elke jaar de MDBC haringparty, waarbij de (meeste) dames met mooie hoeden naast hun trotse partners acte de présence geven. Ook wordt dan de gouden haring uitgereikt aan diegene, die het afgelopen jaar veel voor de Nederlandse cultuur in Spanje heeft betekend. In 2012 was de gouden haring bijvoorbeeld bestemd voor Hans Wohl, mijn man, omdat hij toch duizenden Nederlanders naar Spanje liet komen om de Marbella4daagse te lopen. Voorwaarde voor lidmaatschap is wel dat er zakelijk gezien input moet zijn voor de andere leden van de club.

De Ellas Title

Een Businessclub voor Nederlandse zakenvrouwen aan de Costa del Sol. De bedoeling is dat door knowhow je elkaar kunt helpen en versterken en eens per jaar wordt er tijdens de tulpenborrel een prachtig schilderij van Meta met natuurlijk een rode tulp uitgereikt aan  diegene, die met de meeste leden zakelijke contacten heeft gehad in het afgelopen jaar.

Tulipan 

Op 1 oktober 2005 werd door Mieke Kamerbeek het initiatief genomen om een club op te richten voor Nederlanders en Belgen en hun vrienden aan de Costa del Sol om in contact te komen door middel van Golf. Als symbool werd gekozen voor de Nederlandse tulp. In het Spaans “Tulipan”.

De leden ontmoeten elkaar tijdens wekelijkse golf wedstrijden op de mooiste golfbanen aan de Costa del Sol

Ook is het een Sociaal Trefpunt. De leden van Tulipan komen ook éénmaal per maand bij elkaar om samenn, onder het genot van een hapje en een drankje, de onderlinge kontakten te verstevigen. Uiteraard zijn tijdens deze borrelbijeenkomsten gasten altijd welkom..

Wat biedt Tulipan?

  • Wekelijks golf spelen tegen gereduceerde greenfee’s
  • Korting op veel banen met de Tulipan-ledenpas
  • Organisatie golf competities
  • Maandelijkse borrel bijeenkomst
  • Organisatie van speciale Golfwedstrijden met avondprogramma.

International Social Club

Eéns per maand ontmoeten leden en niet-leden van de International Social Club in één van de prachtige lokaties die Marbella en omstreken rijk is om met elkaar onder het genot van life muziek een hapje en een drankje te nuttigen en de banden weer aan te halen. Vaak met het uitzicht over zee naar de ondergaande zon. De dresscode is casual.

Gedurende de eerste veertig minuten zijn drankjes (wijn, bier en frisdranken) bij de prijs inbegrepen. Er worden maar liefst 12 verschillende coctailhapjes uitgeserveerd door vriendelijk personeel. Leden betalen 16 euro p/p en voor niet-leden kost een avondje meedoen slechts 21 euro per persoon.

Wij gebruiken privacyverklaring voor een betere website-ervaring. Voor akkoord dient u te klikken op 'Accepteer'.