Reviews

Reviews


CWP is een nieuwe vastgoed makelaar actief in de regio Marbella en omgeving. Maar wat is nieuw want de oprichter en verantwoordelijk partner van CWP is Clarie Wohl en die kennen wij al weer zo’n 20 jaar als 1 van de betere zo niet de beste en betrouwbaarste vastgoed makelaar van de Costa del Sol. Wij hebben sinds eind jaren 90 veel gebruik gemaakt van haar professionele diensten. Het was altijd top en dat zal zeker zo blijven. Die tomeloze energie, haar gedrevenheid en haar professionaliteit, dat vergeet je niet meer. Wanneer je iets wilt weten over de aankoop, huur of verhuur van onroerend goed dan bent U bij haar aan het juiste adres. Krijg je geen spijt van.

Kees & Bea

 

Begin 2015 hebben wij besloten ons huis te verkopen.
Van kennissen kregen we het tel.nummer van Clarie Wohl (clariewohlproperties.com)
In een persoonlijk gesprek op een zondagmiddag werd ons al snel duidelijk dat we met Clarie in zee moesten gaan.

Tijdens de verkoopperiode heeft ze zich zeer ingespannen om op de voor haar
charmante wijze belangstellenden te woord te staan .Ook gaf ze blijk van een gedegen kennis van zaken.
Door haar bemiddeling heeft ons huis slechts 6 maanden te koop gestaan en mochten we met een minimaal verschil de vraagprijs ontvangen.

Niet onvermeld mag blijven het professionele beeldmateriaal dat zeker als ondersteuning bij de verkoop mede het verschil heeft gemaakt.
Ook de financiele afwikkeling verliep voorspoedig en ook hierover niets dan lof.

Alma & Jan

 

In het verleden diverse zaken gedaan met Clarie. Gekocht, verkocht en gekocht.

Nu zijn we zover dat we weer verkopen en o.a. Clarie heeft het in de verkoop.
Het prettige is, dat ze je volledig op de hoogte houdt wanneer er een bezichtiging gaat komen en is geweest en wat de reactie van de kijkers is. Ook wat het vervolg of geen vervolg is.

Ook heb ik haar aangehoord terwijl ze met kijkers kwam en ze vergeet geen detail om te vermelden. Het is prettig te weten dat Clarie al haar energie aanwendt om je te verkopen huis zowel in beeld als woord zo goed mogelijk aan de man te brengen.

Henk & Aly

 

In het verleden hebben we een penthouse gekocht via Clarie en het blijft niet alleen bij verkoop, maar alles wat er mee te maken heeft. Ze neemt je als het ware bij de hand en begeleidt je in alles. Ook als er ingericht moet worden, of er moet een aannemer komen.

Maar dat niet alleen. Het sociale karakter van Clarie is dusdanig, dat ze altijd aan je denkt als er leuke dingen zijn en ze zal als je er bent, je meevragen. Daarom werd er in het verleden een borrelavond in het leven geroepen eenmaal per week, zodat nieuwe eigenaren elkaar konden ontmoeten en daar zijn mooie vriendschappen uit ontstaan.

Daarom kunnen wij Clarie van cwp-properties van harte aanbevelen. Ze helpt niet alleen bij koop of verkoop, maar is er daarna ook nog voor je.

Ton & Narda

Wij gebruiken privacyverklaring voor een betere website-ervaring. Voor akkoord dient u te klikken op 'Accepteer'.