News

Check out market updates

Golfen aan de Costa del Sol

Golfen aan de Costa del Sol

De Costa del Sol is nog steeds de golfbestemming bij uitstek. Neem alleen nog maar de golf vallei, bestaande uit La Quinta golf, Las Brisas golf, Aloha golf, Guadalmina golf, Los Naranjos golf en dit is nog maar een een klein gedeelte van de 50 gerenomeerde en uitdagende golfbanen aan de Costa del Golf, met op putt afstand de belangrijkste hole, het clubhuis. Het ene chic, het andere als een bruin cafe, het volgende als een strandtent, maar elk met z’n eigen karakter.

Niet om andere clubs tekort te doen, wil ik er graag één uitlichten. In de Golf Valley, in Nueva Andalucia, Marbella, ligt de Aloha golfclub. Aloha is een exclusieve club die één van de mooiste en actiefste clubs uit de directe omgeving is met veel activiteiten en een gezellig clubverband heeft en waar altijd wel iets te vieren is.

Deze golfbaan was ontworpen door Javier Arana, technisch en strategisch en heeft het Andalusian Open Tournament, PGA European Tour, in 2007, 2008 en 2012 mogen organiseren. Betekenend als referentie punt voor amateurs en professionals die van golf willen genieten.

Wij gebruiken privacyverklaring voor een betere website-ervaring. Voor akkoord dient u te klikken op 'Accepteer'.