News

Check out market updates

Wonen aan de Costa del Sol

Wonen aan de Costa del Sol

De Costa del Sol biedt tal van mogelijkheden voor zowel de toerist als de eigenaar van een woning. De regio strekt zich uit ten westen van Malaga en is bijzonder makkelijk bereikbaar vanuit Nederland en België. Bewonder Puerto Banus en de stad Marbella. Bezoek de talloze mooie stranden en de wervelende shopping centra. Ga naar de bioscoop of naar het theater. Of kuier langs de traditionele witgekalkte dorpjes die verscholen liggen op amper enkele kilometers van de kust.

De mogelijkheden zijn hier quasi onbeperkt. Neem deel aan de watersporten, speel tennis of golf op gerenommeerde golfbanen en geniet het hele jaar door van activiteiten voor jong en oud.

Of, naar voorbeeld van de Nijmeegse Vierdaagse, die binnenkort z’n 100-jarig bestaan viert, kunt U elk jaar in oktober de Marbella4dayswalking lopen. De routes gaan langs de boulevard, door de oude stad met z’n Sinaasappelpleintje, door de bergen, langs meren met ongelooflijk mooie vergezichten richting Africa. Bekijk hun website eens www.marbella4dayswalking.com

Als u van plan bent om in Spanje te gaan wonen, dan biedt de Costa del Sol tal van mogelijkheden; een grote keuze aan scholen, tewerkstellingskansen en een heerlijk sociaal leven. Dit is het hele jaar door ‘the place to be’ voor uw vakanties, maar evenzeer een prachtregio om te investeren of om permanent in te wonen.

Wij gebruiken privacyverklaring voor een betere website-ervaring. Voor akkoord dient u te klikken op 'Accepteer'.