Over ons

Over ons


ClarieClarie Wohl is al sinds 1996 werkzaam als onroerend goed specialist aan de Costa del Sol, destijds samen met haar man Hans Wohl onder de bedrijfsnaam World Wide Properties International. Samen hebben zij zich tot half 2008 zeer actief zich met hart en ziel ingezet om het kopers op alle mogelijke fronten naar de zin te maken met een enthousiast team van medewerkers. World Wide Properties S.L. is in 2008 verkocht.

Omdat veel oud klanten vanwege het persoonlijke karakter en de persoonlijke werkwijze zich toch weer regelmatig tot ons wenden heb ik, Clarie Wohl, besloten om de draad weer op te pakken zeker nu de verkoop weer in opwaartse richting gaat.

Men kan terecht in het Nederlands, maar ook in het Engels, Duits en Spaans. We zijn aangesloten bij Resales-online en hebben daardoor een aanbod van meer dan 15.000 woningen en een samenwerking met meer dan 500 makelaars. Als wij het niet hebben, bestaat het ook eigenlijk niet.

Voor België hebben we een medewerkster die het kontakt met de Belgische klanten verzorgt. Wij begeleiden u van begin tot eind en daarna. We gaan met u naar de advocaat, de notaris en ook als uw villa of appartement moet worden ingericht dan helpen wij u daarmee.

Heeft u een hypotheek nodig of een verzekering? Ook daarvoor hebben wij alle kennis en deskundigheid in huis. We werken met professionals.

Neem contact met mij op zodat ik al uw vragen kan beantwoorden.
Clarie Wohl: 0034 619 426 288

Wij gebruiken privacyverklaring voor een betere website-ervaring. Voor akkoord dient u te klikken op 'Accepteer'.